Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1325.1 mg
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Milanese risotto
25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min