Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1325.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35min
Milanese risotto
25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Asparagus risotto
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Beetroot risotto
35min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min