Apparaten en accessoires
Risotto verde
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
1325.1 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2137 kJ /
508.8 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Chilli con carne
45 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Asparagus risotto
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Hommus dip
5 Min