Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Ratatouille
40 min
Mushroom stroganoff
20 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1h