Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan moussaka
1h 50 min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Pea and garden mint fritters
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetarian quiche
1u. 55min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Broccoli mustard pasties
1u. 55min