Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and garden mint fritters
25min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Polenta
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min