Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Baked beans
13 Std. 25 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min.
Spinach and feta galette
1h 50 min.
Leek quiche
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min