Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 89.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1hod. 40min