Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 89.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetarian quiche
1j 55 menit
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli mustard pasties
1j 55 menit
Polenta zucchini slice
2h 10min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Mashed pea and corn slice
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min