Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia crumb
- 2 slices bread of choice
- 1 tbsp macadamia nuts
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Creamy butternut sauce and pasta
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 700 g filtered water
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 250 g dried macaroni pasta (egg free)
- 150 g broccoli, cut into florets (approx. 2 cm)
- 150 g frozen corn kernels
- 150 g frozen peas
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.2 kJ / 427.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Lentil bolognese
30 min
Rendang curry
30 min
Penne and vegetables
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable pilaf
1 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min