Apparaten en accessoires
Butternut mac and cheese
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
16 g
Koolhydraten
61.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Potato and green pea curry
50 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Rendang curry
30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Lentil bolognese
30 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min