Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia crumb
- 2 slices bread of choice
- 1 tbsp macadamia nuts
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Creamy butternut sauce and pasta
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 700 g filtered water
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 250 g dried macaroni pasta (egg free)
- 150 g broccoli, cut into florets (approx. 2 cm)
- 150 g frozen corn kernels
- 150 g frozen peas
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.2 kJ / 427.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Black bean enchiladas
1h 20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Potato and green pea curry
50min
Mexican one-pot pasta
30min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min