Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 273.2 g
- Vetten
- 212.6 g
- Verzadigd vet
- 115.5 g
- Vezels
- 46.3 g
- Natrium
- 5355.5 mg
Alternatieve recepten
Vegetable lasagne
1h 35min
Savoury tofu quiche
1sa 30 dk
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Three-bean shepherd's pie
26ωρ.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1sa 30 dk
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1sa 20 dk
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Lentil bolognese
30 min