Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower, cut into florets
- 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp black peppercorns, to taste
- 1 tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into halves
- 30 g vegetable oil
- 400 g coconut milk
- 130 g water
- 500 g sweet potato, cut into cubes (4 cm)
- 500 g Kent pumpkin, cut into cubes (4 cm)
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, plus extra to serve
- 100 g broccolini, trimmed and cut into quarters
- 50 g snow peas, cut into halves
- 80 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to taste
- 150 g natural yoghurt
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.3 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 454.8 mg
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30min
Vegetarian chilli
35 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Hearty lentil chilli
50min
Rendang curry
30min
Lentil bolognese
30min
Caribbean curry
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable pilaf
1h
Vegetable chilli
50min