Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 424.1 mg
Alternatieve recepten
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Prawn and saffron risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Risoni with salmon and spinach
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Hearty seafood chowder
1h
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min