Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 424.1 mg
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Parsnip and bean mash
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Creamed spinach
15 Min