Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
White fish and lemon risotto
30 min
Beetroot risotto
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Prawn and saffron risotto
30 min
Asparagus risotto
40min
White balsamic reduction
40min
Mushroom risotto
30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min