Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Ninguna valoración
Brie, speck and walnut risotto
25min