Pear and blue cheese risotto

Pear and blue cheese risotto

4.0 44 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt
    1 tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    1 ½ tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1294.6 mg
Eiwitten 15.6 g
Calorieën 2618.3 kJ / 623.3 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...