Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
Alternatieve recepten
Bubble and squeak soup
35min
Greek style pork stew
45 min
Lentil hotpot
12h 45min
Milanese risotto
25 Min
Asparagus risotto
40 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Beetroot risotto
35min
Polenta
25 Min
Risotto verde
45 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min