Apparaten en accessoires
Pear and blue cheese risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1294.6 mg
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
68.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Asparagus and saffron risotto
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Zucchini soup
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Beetroot risotto
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Saffron arancini
25u. 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Sunny gazpacho
25min
Asparagus risotto
40min
Milanese risotto
25min