Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1402.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Classic zabaglione
15 Min
Polenta
25 Min
Cheese soufflés
30min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron risotto
30min
Gnocchi
1h 40min