Apparaten en accessoires
Traditional hommus
Voorbereiding. 5min
Totaal 25u. 5min
20 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
191.7 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
367.1 kJ /
87.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
9.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12u. 40min
Chunky basil pesto dip
10min
Broccoli stem falafel
25u. 40min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
White bean dip with chimichurri
15min
Palak paneer
1u. 15min
Tahini
20min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Coriander pesto
5min
Falafel with beetroot hommus
20min