Apparaten en accessoires
Traditional hommus
Voorbereiding. 5min
Totaal 25u. 5min
20 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
191.7 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
367.1 kJ /
87.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
9.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tzatziki
15min
Hommus
15min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
White bean dip with chimichurri
15min
Za'atar seasoning
5min
Baba ghanoush
1h
Tahini
20min
Grilled eggplant dip
2h
Coriander chilli chutney
5min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Smashed pea and bean dip
30min
Falafel with beetroot hommus
20min