Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
TM6 TM5 TM31

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 (121 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 400 g lukewarm water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 500 g baker's flour
  • 2 tsp sea salt

Topping

  • ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
  • 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
  • 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1752.5 kJ / 417.3 kcal
Eiwitten
10.4 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
14.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
3 g
Natrium
1120.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten