Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 891 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9hod. 40min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Nut butter dressing
5min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min