Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 891 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Chilli with corn bread
50min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Swedish meatballs and mash
50min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min