Apparaten en accessoires
The best ricotta gnocchi
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
891 mg
Eiwitten
23.6 g
Calorieën
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Vetten
18.7 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
41.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
VEGEMITE® pasta
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
Easy citrus pie
1u.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Beef and feta koftas
1u. 30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Vegemite® and cheese scrolls
1u. 35min