Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 891 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Creamy miso mushroom udon
45min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
JJ's curry powder
30min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 dk
Ancho chilli bean bowl
1h
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min