The best ricotta gnocchi

The best ricotta gnocchi

4.6 50 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • ricotta drained
    400 g
  • "00" pasta flour or gluten free flour
    200 g
  • sea salt plus an extra 1-2 pinches
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • water
    1700 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 891 mg
Eiwitten 23.6 g
Calorieën 1818.3 kJ / 434.6 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 11.7 g
Koolhydraten 41.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...