Ricotta gnocchi alla sorrentina

Ricotta gnocchi alla sorrentina

4.5 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions

Ingrediënten

  • brown onion
    50 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • tomato passata
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves, plus extra to garnish
    5
  • water
    1700 g
  • gnocchi (see Tip)
    700 g
  • mozzarella torn
    200 g
  • Parmesan cheese grated
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1256.3 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 1604.8 kJ / 383.6 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 42.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...