Apparaten en accessoires
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1256.3 mg
Eiwitten
17.5 g
Calorieën
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
42.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tex-Mex chicken casserole
45 dk
"Marry me" chicken pasta
35 dk
French onion pasta
45 dk
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 dk
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Quick and easy pork noodles
20 dk
Chicken and risoni bake
1sa 15 dk
Creamy "marry me" chicken pasta
30 dk
Filo chicken pie
45 dk
Risotto pomodori with burrata
30 dk
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1sa 35 dk