Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tomato passata
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 1700 g water
- 700 g gnocchi (see Tip)
- 200 g mozzarella, torn
- 60 g Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1604.8 kJ / 383.6 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1256.3 mg
Alternatieve recepten
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 dk
Yellow Curry noodle soup
20 dk
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2sa 10 dk
Sticky sesame chicken
40min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Smash burger taco
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 dk
Chicken gyros with tzatziki
30 dk