Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min