Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 49.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1018.8 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Pork fillet with mustard
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.