Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 49.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1018.8 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min