Meat stock paste

Meat stock paste

4.9 112 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g

Ingrediënten

  • meat pieces, sinew free cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
    300 g
  • mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • red wine
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Natrium 58486.4 mg
Eiwitten 75.8 g
Calorieën 2914.1 kJ / 696.5 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 19.6 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 56.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...