Apparaten en accessoires
Diane sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
7 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
171.2 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
882.7 kJ /
210.2 kcal
Vetten
22.4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Aussie meat pies
2u.
Traditional cocktail sauce
5min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Peppercorn sauce
20min
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20min
Peking-style duck pancakes
8u. 50min
Corned beef with mustard sauce
1u. 30min
Oysters Kilpatrick
15min
Cheese and bacon cob loaf
1u. 20min