Apparaten en accessoires
Diane sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
7 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
171.2 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
882.7 kJ /
210.2 kcal
Vetten
22.4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Pork san choy bau
25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Béchamel sauce
20 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min