Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g unsalted butter
- 100 g brandy
- 2 tsp tomato paste
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 882.7 kJ / 210.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 171.2 mg
Alternatieve recepten
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Traditional cocktail sauce
5min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15min
Beef stroganoff
35 min
Béchamel sauce
20 Min
Quiche Lorraine
45min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min