Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil spray, for greasing
- 1 brown onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into thirds
- 3 slices day old bread, torn into pieces
- 1 tsp nutmeg
- 250 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp Worcestershire sauce
- 260 g tomato sauce (see Tip)
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1000 g beef mince
- 2 - 3 tsp mustard powder, to taste
- 2 tbsp brown sugar
- 1000 g water
- 18 - 20 new baby potatoes (2-3 per serve), washed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905 kJ / 453.6 kcal
- Eiwitten
- 46.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 898.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Beef stroganoff
35 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h