Spinach and cheese-filled meatloaf

Spinach and cheese-filled meatloaf

4.3 64 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • brown onions cut into halves
    50 g
  • garlic cloves to taste
    1 ½ - 2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • breadcrumbs
    40 g
  • beef mince
    400 g
  • eggs
    2
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • salt
    2 tsp
  • Gruyère cheese cut into slices (2-3 mm)
    50 g
    50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm)
  • fresh baby spinach leaves
    25 g
  • yellow capsicum cut into pieces (3-4 cm)
    450 g
  • fresh basil leaves only
    4 - 5
  • chopped tomatoes canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • water
    200 g
  • white sugar (optioneel)
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 2128 kJ / 508 kcal
Vetten 31 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...