Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g brown onions, cut into halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut into slices (2-3 mm)
of 50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach leaves
- 450 g yellow capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil, leaves only
- 400 g chopped tomatoes, canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 1 pinch sugar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Classic meatloaf
1u. 35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min