Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini, peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas, trimmed
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 747.9 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50min
Apricot chicken risotto
30min
Beef stroganoff
35min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Tuna mornay
45min
Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef "Burgundy"
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min