
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 80 g day-old bread torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms cut into thin slices
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 350.6 kcal / 1472.4 kJ
- Eiwitten
- 25 g
- Vetten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Natrium
- 473.7 mg