Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (optioneel)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Chicken and cashews
55 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Beef stroganoff
35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Chorizo and chicken pasta
50min