Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (optioneel)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Lamb spezzatino
1小时 45 分钟
Beef stroganoff
35 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1u. 25min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min