Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1519.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and cashews
55min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Creamy honey mustard chicken
1h
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef "Burgundy"
40 min
All-in-one chicken dinner
50min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chicken and almond stir-fry
30 min