Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chicken and cashews
55min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Kimchi chicken
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Vindaloo pork
5h 10min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken San Fernando
55min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Everyone's favourite chicken curry
40min