Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30 min
Sweet and sour pork
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Thai red pork curry
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Curry lamb cutlets
1h