Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Vietnamese mixed meat pho
1hod. 50min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pork and apple cider stew
1hod. 40min
Pork with black bean sauce
30 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min