Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Thai red pork curry
35min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Sweet and sour pork
40min
Ginger chicken wings
40min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Pork with black bean sauce
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1hod. 15min