Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp peanut oil, plus extra for greasing
- 200 g flat rice stick noodles
- boiling water, for soaking
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted salted peanuts
- 60 g spring onion/shallot, cut into pieces (3 cm)
- 80 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g palm sugar
- 1 ½ tbsp fish sauce
- 110 g soy sauce
- 1 ½ tbsp tamarind paste
- 1 ½ tbsp lime juice
- ½ tsp chilli powder
- 2 eggs
- 500 g water
- 400 g chicken breasts, cut into strips (1 cm)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g firm tofu, cut into cubes (1-2 cm)
- dried chilli flakes, for garnishing
- 2 lemons, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Chicken and cashews
55 min
Quick massaman beef curry
40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork san choy bau
25 min
Butter chicken
55 min
Thai beef salad with noodles
1h
Thai chilli chicken and basil
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Easy satay chicken
40 min
Pad see ew
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min