Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g white cabbage, cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1261.1 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 778.4 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
All-in-one chicken dinner
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken and cashews
55 min
Zucchini slice
45min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Chicken pesto pasta
30 min