Apparaten en accessoires
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optioneel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min