Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Eiwitten
- 89.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2727.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Spring onion pork ribs
1 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Braised pork belly
55 Min