Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Eiwitten
- 89.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2727.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Spring onion pork ribs
1h
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min