Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Spring onion pork ribs
1u.
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min