Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Spring onion pork ribs
1h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Lemon Chicken
25 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h