Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Eggs
- 1200 g water
- 300 g rice
- 4 medium eggs
Pork Sauce
- 120 g onions, quartered
- 20 g sesame oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 40 g soy sauce
- 40 g mirin
- 40 g sake
- 1 tsp dried bonito flakes (see tip)
- 2 tsp sugar
- 100 g fresh green peas, cooked, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Braised pork belly
55 Min