Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Eggs
- 1200 g water
- 300 g rice
- 4 medium eggs
Pork Sauce
- 120 g onions, quartered
- 20 g sesame oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 40 g soy sauce
- 40 g mirin
- 40 g sake
- 1 tsp dried bonito flakes (see tip) (optioneel)
- 2 tsp sugar
- 100 g fresh green peas, cooked, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Rice Wine Chicken
30min