Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g minced pork
- ½ tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder, for seasoning
- 20 g pickled cabbages (tung choy), soaked for 5 minutes
- 1 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 3 tbsp water
- 4 eggs
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1400 g water
- 200 g long-grained white rice, rinsed
- 80 g French beans, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min