Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
- Eiwitten
- 161.3 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 131.1 g
- Verzadigd vet
- 48.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 2368.1 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Pork belly with spring onions
1h 10min
Braised pork belly
55min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min