Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 112 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 2368.1 mg
Eiwitten 161.3 g
Calorieën 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Vetten 131.1 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 48.8 g
Koolhydraten 52.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...