Apparaten en accessoires
Hong shao rou (braised pork belly)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
2368.1 mg
Eiwitten
161.3 g
Calorieën
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Vetten
131.1 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
48.8 g
Koolhydraten
52.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min