Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Eiwitten
- 98 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 113.4 g
- Verzadigd vet
- 38.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1994.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Char siew sauce
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min