Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ginger Pork
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min