Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Char siew sauce
10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min