Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Ginger Pork
25 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h