Crispy Roast Pork Belly

Crispy Roast Pork Belly

4.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 25min
8 portions

Ingrediënten

  • pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
    1200 g
  • salt
    3 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • five-spice powder
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2627 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 566 kJ / 135 kcal
Vetten 13 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...