Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2627 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Char Siu Marinade
10min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min