Apparaten en accessoires
Crispy Roast Pork Belly
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2627 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
566 kJ /
135 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Celebrate Chinese New Year
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1小时 5 分钟
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 分钟
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 分钟
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3小时 40 分钟
Green Chillies With Pork Belly
25 分钟
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 分钟
Sweet and sour pork ribs
40 分钟
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 分钟
Salted Chicken
5小时 10 分钟
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 分钟
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 分钟
Sticky pork belly with jasmine rice
1小时