Crispy Roast Pork Belly
TM6 TM5

Crispy Roast Pork Belly

4.9 (21 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
  • 3 tbsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 tsp five-spice powder
  • 1000 g water
  • 1 tbsp white vinegar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
566 kJ / 135 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
4.8 g
Vezels
0 g
Natrium
2627 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten