Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2627 mg
Alternatieve recepten
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Soy Sauce Chicken
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Ginger Pork
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Chicken
5h 10min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Pork belly with spring onions
1h 10min