Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2627 mg
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Soy Sauce Chicken
45min
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min