Apparaten en accessoires
Sticky pork belly with jasmine rice
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1139.2 mg
Eiwitten
26.5 g
Calorieën
6067 kJ /
1450.1 kcal
Vetten
108.6 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
39.1 g
Koolhydraten
86.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Creamy pistachio pasta
40 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Pork Adobo
55 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min