Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice, rinsed and drained
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 650 g water
- 80 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger
- 2 garlic cloves
- 7 spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6067 kJ / 1450.1 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 108.6 g
- Verzadigd vet
- 39.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1139.2 mg
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Chinese-style chicken
25min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Apricot Chicken
35min
Swedish meatballs and mash
50min
Easy lamb hotpot
2h
Creamy chicken curry and rice
45min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Creamy beef curry
1h 15min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
"Marry me" chicken pasta
30min