Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1239.4 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa
Creamy beef curry
1sa 15 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Honey BBQ Chicken
1sa
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Niu rou mian (beef noodles)
35 dk
Ginger sesame oil chicken
25 dk
Low waste chicken lasagne
1h 30min