Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1239.4 mg
Alternatieve recepten
Honey BBQ Chicken
1h
Broccoli and ham pasta bake
1h
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Ginger Pork
25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min