Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 1050 g water
- 3 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g vegetable oil, plus 2 teaspoons extra
- 500 g beef mince
- 60 g fish sauce
- 60 g oyster sauce
- 40 g caster sugar
- 1 tsp ground white pepper
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces
- ½ bunch fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
- 4 whole eggs
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3501.4 kJ / 833.7 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2904.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Kung Pao chicken
1h 30min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Char Kway Teow
15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Braised Yee Mee
30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min