Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 1050 g water
- 3 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g vegetable oil, plus 2 teaspoons extra
- 500 g beef mince
- 60 g fish sauce
- 60 g oyster sauce
- 40 g caster sugar
- 1 tsp ground white pepper
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces
- ½ bunch fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
- 4 whole eggs
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3501.4 kJ / 833.7 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2904.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Char Kway Teow
15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Chicken Porridge
1h 10min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Mee Goreng Mamak
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Braised Yee Mee
30min
Masala Squid
25min
Nasi Lemak
45min