Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1175 kJ / 279.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 156 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned beef strips
15 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Sautéed chicken cubes
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed chicken strips
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min