Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 721.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Simple pizza
1 godz. 30 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Indonesian white spice paste
35min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min