Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 721.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40 min
One Pot Chicken Rice
50min
Cooking White Rice
25min
15-minute noodles
15min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min