Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 721.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Cooking White Rice
25 Min
Hainanese chicken with rice
1h 50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min