Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 721.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cooking White Rice
25 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Indonesian red spice paste
45min
Agedashi tofu
30min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Biryani-style rice
1h 5min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
All-in-one chicken congee
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min