Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots
- 30 g cooking oil
- 1000 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp mushroom seasoning powder
- 80 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g broccoli, cut in small pieces
- 60 g tauhu kulit (fu chok), cut in 5 cm length, soaked to soften
- 50 g dried glass noodles (soh hoon), soaked to soften
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 976 mg
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 Std. 20 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min