Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g ripe bananas (approx. 4 bananas)
- 100 g plain flour
- 2 tbsp white rice flour
- 40 g brown sugar
- 15 g white sugar
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp vanilla extract
- 2 pinches salt
- cooking oil, for deep-frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 120 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 18 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min