Apparaten en accessoires
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 40min
25 pieces
Ingrediënten
-
palm sugar (gula Melaka) cut in chunks (3 cm)227 g
-
caster sugar105 g
-
water1220 g
-
pandan leaves tied into knots4 - 5
-
glutinous rice flour150 g
-
white rice flour1 tbsp
-
coconut milk concentrated380 g
-
salt1 pinch
-
oil to grease
-
white vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
21 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Sambal Belacan
10 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min