Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 204 g
- Verzadigd vet
- 31.1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1950.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indonesian green spice paste
Ninguna valoración
Indonesian red spice paste
45 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Beef Rendang
1h 35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Indonesian white spice paste
35min
One Pot Chicken Rice
50min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min