Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 204 g
- Verzadigd vet
- 31.1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1950.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Hainanese chicken with rice
1 godz. 50 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Indonesian white spice paste
35min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Chilli with corn bread
50min
Indonesian red spice paste
45min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min