Apparaten en accessoires
Indonesian yellow spice paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
500 g
Ingrediënten
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
1950.2 mg
Eiwitten
24.3 g
Calorieën
9682 kJ /
2314.1 kcal
Vetten
204 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
31.1 g
Koolhydraten
133.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indonesian
13 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Madurese Chicken Satay
1 Std. 30 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min