Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Hainanese chicken with rice
1 godz. 50 min
Madurese chicken satay
1h 30 min
Indonesian white spice paste
35 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 Std.
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45 min
Black sesame mochi ice cream
23h