Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indonesian white spice paste
35 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Chicken laksa
30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Boba Cheesecake
6h 45min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min