Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1205.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45 min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Ginger Fried Rice
15 Min
Chilli with rice
50 min
Krispy fried chicken
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Freeform basic bread
1h 35 min.