Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)

Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)

4.1 43 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    15 g
  • eschalot
    25 g
  • vegetable oil
    30 g
  • beef mince
    140 g
  • chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
    120 g
  • Indonesian white spice paste room temperature
    100 g
  • cooked rice refrigerated overnight (see Tips)
    400 g
  • fresh red bird's eye chilli cut in thin slices
    15 g
  • kecap manis
    50 g
  • choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)
    50 g
  • Chicken stock paste
    ½ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • eggs fried, to serve
    4
  • prawn crackers to serve
  • fried shallots
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1205.6 mg
Eiwitten 21.9 g
Calorieën 2014.3 kJ / 481.4 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 40.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...