Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley butter
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g salted butter, softened
Chilli and lemon oil
- 3 garlic cloves
- 80 g oil
- 40 g lemon juice
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
- 1 red capsicum, sliced into thick strips
- 1 yellow capsicum, sliced into thick strips
Rice and corn
- 300 g long-grain white rice
- 1000 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5501.5 kJ / 1314.9 kcal
- Eiwitten
- 71.6 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 79.2 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 795.2 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Sunday lamb roast
Geen beoordelingen
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Sticky sesame chicken
40min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Easy lamb hotpot
2h
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min