Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 250 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1300 g potatoes, peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)
- 150 g frozen peas
- 150 g cold water
- 1 tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3987.8 kJ / 953.1 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 22.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 410.9 mg
Alternatieve recepten
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Creamy beef curry
1h 15min
Lamb sausage ragu
30 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Apricot Chicken
35 min