Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 40.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 262.6 mg
Alternatieve recepten
Apricot Chicken
35 dk
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1sa
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Lamb sausage ragu
30 dk
Chicken and spinach enchiladas
40 dk
Chicken and pesto risoni
35 dk
Low waste chicken lasagne
1h 30min